La Brigada, La Moderna, 19 de Març.Aquest divendres.

Per fi , aquest divendres.

Desde que em van proposar punxar la mateixa nit que La Brigada presentaria "Les paraules justes" a La Moderna,he tingut un nervis continguts dins l'estomac. Poca cosa, però constant.
No es l meu primer cop, però reconec que poder es el dia que mes patiré. I es tansols per la mala costum posar-me nerviós en moments que no cal. No que que no toqui, sino que no cal. Em costara triar que o a qui punxo, si segueixo fent les meves sessions normals, o preparo alguna cosa especial. O poder, en lloc de posar aixo, poso aixo altre. Suposo que escriure aixi al blog m'ajudara a desconnectar fins...que acabi d'escriure.

Dues coses tinc clares: m'agrada el grup, i m'agrada el lloc. Fa falta res mes?

Ens veiem divendres.

Comentaris