Mazoni, Café Slàvia, Les Borges BlanquesEl mes de març d'enguany ha estat un dels més atrafegats d'en Jaume Pla. Mazoni ha fet una gira de 31 concerts en 31 dies (si ho hagués fet un mes abans, se n'hagués estalviat tres... ). N'ha fet de tot tipus, sol, en trio, canviant de bateria, portant un tal Ricardo a Vilafranca del Penedès al Forat del Pany, que va acompanyar-lo en alguns temes a la guitarra, o a soles amb el Genís Bou, o amb tots en format banda. El que de ben segur també ha sofert les conseqüències d'aquesta gira, ha estat el gran Miquel Sospedra, que com a escuder rítmic del Jaume és increïble.

Moltes versions en el camí, temes de tots els discs, inclòs alguna joia del "7 songs for a sleepless night", com "Ocean" o "Suddenly", cançons del "Esgarrapada" que no solen formar part dels directes, i clàssics atemporanis de la música del nostre temps com "Eufòria".

Poder veure tres cops a Mazoni en un mes, és com un petit regal per a un seguidor d'una de les millors propostes que ha parit la nostra terra.

I que duri.

La resta de fotos, AQUÍ.

Comentaris