Maika Makovski, Faraday Tardor, Vilanova i la Geltrú, 07-10-2011



Enguany, Vilanova i la Geltrú està en una gran forma musical. A part del molts festivals que any rera any ja fan, aquest 2011 n'han sumat dos Faraday's més. El Major i el que tot just va ser presentat aquest divendres a l'Auditori Eduard Toldrà, el Tardor.


Vam poder assistir a una nova versió del Faraday, lluny del relaxant del Molí de Mar, però amb l'encant de presenciar en un auditori l'actuació de Benitt Ash i Maika Makovski. Un concert englobat en la presentació del nou disc de la mallorquina, "Desaparecer", amb un ambient fantàstic , acompanyada d'un piano de cua que alternava amb la guitarra, mostrant que la seva veu s'adapta a una immensa varietat de registres, sense por a acostar-se a melodies tendres o treure la força en temes com "No Blood".


Gran primera nit de la primera edició del Faraday Tardor, tot i que el festival en si començarà el pròxim 4 de novembre amb Jaume Sisa, Pau Vallvé i Anímic, i el dissabte serà el torn de Nacho Vegas, Astrud i el Col·lectiu Brossa, 4t 1a i The Marzipan Man, i els DJ's Lluís Gavaldà, Delafé, Love Of Lesbian, Coco, Les Enfants i Fish & Rock.


Si voleu veure més fotos del concert, en aquest enllaç: MAIKA

Comentaris