Mishima, Salamandra, 12-04-2012


La gira de "L'amor feliç" va sumar una data "sorpresa" a Salamadra, on més que un concert, era una pre-estrena del disc.
Però Mishima va sortir a l'escenari, amb una sala plena i un públic entregat des de les primeres notes, van fer cantar temes de tots els seus discs, com si d'un assaig de la posada en escena es tractés. Però ni per un moment van baixar el llistó, i l'entrega de la banda no va ser diferent a la de un concert normal.



Per la meva part, tenia ganes d'escoltar en directe "El camí més llarg " o "La vella ferida", temes del seu darrer disc. I van sonar brutals, com tot el repertori. En certs moments, l'actitud del públic corejant els temes, em recordava als concert del Iron Miden quan interpretaven clàssics com "Fear the dark", on les veus acompanyen les guitarres i aconsegueixen posar els pèls de punta,tot i que naturalment hi ha molt més que un món entre els dos grups. Ara, quan en un concert de Mishima, si hi poses joies com "Miquel a l'accés 14", "Tot torna a començar", "L'olor de la nit", "Guspira, estel o carícia", o una versió diferent de "El temple ", al costat de les noves com "L'última ressaca", és impossible que falli.



Enguany, si els concert de la gira tenen la mateixa intensitat que ahir, no us els perdeu. Seran fantàstics.

Si voleu veure la resta de fotos del concert, aquí: MISHIMA

Comentaris