Maria Coma + Ferran Palau, C.A.T., 17-05-2012




  Maria Coma tornava a Barcelona tan sols gairebé dos mesos des de la seva última actuació al Palau de la Música, aquest cop sense el Quartet Brossa, i en un lloc molt acollidor com és l'auditori del C.A.T. de Gràcia, el seu barri.

 Tot i estar presentant encara el seu quart disc, "Magnòlia”, el públic va omplir la sala per veure com Maria Coma s'asseia de nou al piano per deixar que els seus dits posessin melodia a la seva veu, movent la intensitat del concert al seu gust, acompanyada per en Pau Vallvé, en Nico Roig i potser en un dels seus últims concert en aquesta formació durant un temps, en Jordi Casadesús, a qui el seu projecte principal, La Iaia, li posa difícil compaginar ambdues formacions.

 En un repàs als seus treballs i a altres "vides musicals" com u-mä, no va defraudar a ningú, i es va guanyar als que no n'eren incondicionals. I com a gran cirereta de la nit, va tenir un teloner de luxe. Ferran Palau, veu i guitarra d'Anímic, ens mostrava les seves petites joies que composen "L’Aigua del Rierol", juntament amb el seu inseparable cosí, en Jordi Matas, completant en una ocasió especial la formació, Marie Parera, en Jordi Claret i el David Parras. Un format que en poques ocasions podrem veure i escoltar, però ahir ho va fer de manera excel·lent.

 Encara queden dates d'aquesta gira, els que no hagueu vist a Maria Coma en directe, no ho dubteu. I als que sí, de ben segur que voldreu repetir.

Comentaris