Cure Of Lesbian, Sala BeCool, 11-02-2010


Que pots esperar de Robert Smith fent versions dels Love Of Lesbian? Els que vau estar ahir a la BeCool sabeu la resposta. Un set-list curiós, xupitos de tequila, mascares de paper, i molta festa.

La re-encarnacio dels Love Of Lesbian en format Cure Of Lesbian, va demostrar que per Carnaval, perdo, Carnapop, rot si val.

Van arrancar d'una tirada amb "Just Like Heaven" ( jo estava convençut de que era "In Between Days", i "Boys Don't Cry" de The Cure, i "Mon Petit Cabroin" del seu "Maniobras De Escapismo".




Un Santi Balmes pletòric, convertit en un Robert Smith prim, fent creïble el personatge , amb comentaris com " Ara farem dos temes, tal com els fèiem al local d'assaig, però que vam regalar a altres grups, i van trumfar com l'escuma ", i de sobte queien "Can't Get You Out Of My Head" de Kylie Minogue empalmada amb " amb "Das Modell" de Kraftwerk.




La nit duia camí de ser una d'aquelles que poder d'aqui un temps recordarem com única, però tinc la sensació estranya de que els Love son aixi en realitat. Van treure xupitos per que brindéssim amb ells, amb un art com a cambrers mes que admirable.
Dels seus temes, no van faltar "Me Amo","Electroplasta", "Club De Fans De John Boy", i forçes mes, i per descomptat la meva predilecta, "Miau".



I tampoc es van oblidar del Michael Jackson, o aixo em va semblar entendre. Van punxar directament pels altaveus "Algunas Plantas" i es van posar a realitzar una coreografia molt mes digne que algunes de les que es veuen a les carrosses de carnaval.




Si algun dia m'havia de disfressar, ahir era l'elecció correcta. Cure Of Lesbian i la mascara de Rey Mysterio.

Carnaval carnaval, carnaval te quiero, tattata...jajajajaja

Mes fotos AQUÍ

Comentaris

alba ha dit…
van començar amb just like heaven :)
i va ser genial genial!
Ray Molinari ha dit…
Jo vaig tenir la sensacio de que era In The Between Days, pero o recomprovare, i segur que tens rao.
Ray Molinari ha dit…
Merci Alba, tenies raó. Corregit.
Estic tant enganxat i acostumat a punxar l'altra cançó, que inconscientment s'em va quedar al cap.
karu ha dit…
va ser molt molt gran aquest carnapop!! unes fotos molt guays per mostrar una nit única!

xxx
Max ha dit…
molt genial va ser *_*

i aquestes fotos brutals!

per cert, la melena de la penultima foto soc jo! xDD