Sopa de Cabra, Barcelona, 02-03-2011

Serà el 9 de setembre. El lloc triat, el Palau Sant Jordi. Pujarà a l'escenari l'última formació dels Sopa de Cabra. Gerard Quintana, Josep Thió, "Cuco" Lisicic , Josep Bosch, Jaume "Peck" i Edu Font (l'únic absent ahir a la roda premsa), es retrobaran per interpretar els temes que van escriure al costat d'en Joan "Ninyin" Cardona.


Serà una nit multi-generacional, de sentiments i emocions, i que de ben segur a molts no els hi farà cap gràcia, dient que no cal que tornin, que si ho fan per això o per allò... A aquesta gent, els deixo anar la meva postura: gaudir de nou dels Sopa alegrarà a molta gent, i això és el més important. La gent que no va poder veure'ls en el seu moment, o que sí, i volen reviure aquelles nits. No importa que si ho fan per diners (que després de xerrar amb ells, estic segur de que no), o per qualsevol altre burrada que he llegit als blogs. Sopa van ser una de les grans bandes d'aquest país. Això és innegable.




Després d'esplaiar-me, comentar els moments d'ahir al matí, en Pep Blay obrint l'acte, rectificant el final de la seva biografia dels Sopa, corregint la frase de que no tornarien mai més, en Josep Thió citant a Mazoni, al Cuco dient que vol més rock'n'roll des del fons del seu cor, al Josep Bosch fent de bateria, o sigui, allà al costat, controlant però sense agafar protagonisme, i en Gerard fent de nou de frontman.

Espero poder-los fotografiar a dalt d'un escenari. Hauré d'esperar al setembre, de moment.





Si voleu veure més fotos de la roda de premsa, aquí estan:
MÉS FOTOS.

Comentaris