Els Surfing Sirles, Sidecar, 05-01-2012


Arrencar l'any amb aquest regal de reis, tot i fer-ho abans de que passessin, és la millor manera de começar a fer fotos aquest 2012. Els Surfing són des de fa molt de temps una de les bandes a qui més segueixo. La web de Sidecar recordava el concert on els vaig descobrir en directe, el d'Arbucies al juliol del 2010.
Va ser una nit de suor, garatge i adrenalina. I la nit de reis vam tornar a tenir les mateixes sensacions.



Quan sembla que el panorama català ha descobert que, a part del pop i el folk, el garatge i el rock són fórmules que també es fan al nostre país, un disc tant ben fet com el nou del Surfing, "Romaní, semen i sang", és una bona excusa per treure's les ulleres de pasta i llençar-se a fer moshing a qualsevol sala. I no ho dic per que no m'agradin les ulleres de pasta, o critiqui ningú, ho dic per la seva pròpia seguretat. A Sidecar algun que altre les va perdre enmig del batibull dels himnes Sirleros.




Si una imatge val més que mil paraules, contempleu el repertori ( que va ser continuat amb més himnes del Tripartit Invertit), i entendreu com va anar un concert amb el públic entregat, amb els Bankrobbers deixant-se la gola a primera fila, amb reivindicacions contra el tancament del Moog, amb Joan Colomo al peu del canó, amb el taxista més estimat pels Surfing enmig del sarau, amb homenatge a un tal Joan Carles dedicant-li un Happy Barry pel seu aniversari, amb... moltes coses en una gran nit de reis on es va demostrar qui són el reis i d'on són. Els reis són del Montseny.

Si voleu veure al resta de fotos el concert, les teniu aquí: ELS SURFING SIRLES.

Comentaris