Maika Makovski, Apolo, 19-01-2012



Maika Makovski va demostrar ahir a l'Apolo, dins el Festival del Mil·lenni que el seu talent a dalt d'un escenari creix a cada actuació. L'havia mig vist, tan sols quatre cançons, al MMVV del 2011, dins el marc del Faraday Tardor a l'Auditori d'Eduard Toldrà, amb el públic assegut, i naturalment, ahir era el dia per veure el seu concert en condicions de concert de "veritat".

Acompanyada d'Oskar Benas a la guitarra, David Martinez a la bateria i JC Luque al baix i contrabaix, tots tres membres de Benitt Ash, van interpretar temes de registres diferents, tant en el tema sonor i instrumental, amb canvis per part de Maika, agafant la guitarra o tocant el teclat, i amb la veu, amb una demostració de qualitat i control en la part dels bisos, on la sala li va reconèixer amb una gran ovació. No cal dir, que els present vam gaudir d'un gran concert, que segurament molts repetirem, sense cap dubte.




Vull acabar aquesta crònica amb un comentari, que si bé el podria aprofitar per queixar-me de certes coses, penso que és millor fer-ho per agrair-ne d'altres. Si ha una persona que fa temps que m'ha tractat de la millor manera, des de que el conec sempre m'ha obert les portes per poder assistir als concert en els quals hi estava involucrat, és en Genís Muntada. Gracies a ell vaig poder fer aquestes fotos. Tractar amb gent com ell ho fa tot més fàcil. Merci, un cop més.


Si voleu fer una ullada a la resta de fotos, cliqueu a : MAIKA MAKOVSKI

Comentaris