Sanjosex, XVII Barnasants, Luz de Gas, 26-01-2012


"Les idees no viuen sense organització"
Gramsci

Sanjosex obria la 17ena edició del Festival Barnasants amb un recital a Luz de Gas. Seria el primer dels tres que hi farà. Les entrades de les dues primers dates s'havien esgotat, i se n'ha programat un tercer. Tot un èxit per un arquitecte que és diverteix cantant històries de sempre, però amb l'aire que es respira per les terres de l'Empordà. I també una gran notícia per Bankrobber, que veu reconegut el seu treball d'aquests 10 anys.


Fa unes setmanes vaig conversar amb en Carles i li vaig preguntar com duien el tema d'acabar la gira amb un doble concert(triple, al final). La seva resposta la vaig confirmar ahir. Tal com fan sempre, només va caler un somriure per posar-se el públic a la butxaca, que el va rebre amb un grapat d'aplaudiment tot just sortir.


Van sortir a l'escenari amb "No som res", valents i amb ganes de que aquest concert que es gravava, com els altres dos, per treure'n un en directe, reflectís tota l'energia i intensitat que omple les cançons de Sanjosex. El aires que Pep Mula, Miquel Sospedra, Richie Álvarez, Xarim Aresté donen a les cançons,fan que en Carles Sanjosé sigui un mestre de cerimònies perfecte a dalt de l'escenari, mostrant-se directe, sense cap mena de por escènica, sortint-li de dins cada comentari i cada nota que ens regala.



Espero que el disc no trigui massa a sortir, i que en Carles i la resta, no s'apartin gaire dels escenaris. Per la meva part, merci a la gent de Comedia i Bankrobber, un cop més. Si voleu veure la resta de fotos del concert, estan en aquest enllaç: SANJOSEX

Comentaris

Alba ha dit…
Eps, molt xulo el blog i per descomptat les fotos! Es respira molta felicitat musical! :-) Sensacions vers Sanjosex compartides i enveja sana en veure que vas poder fruir de la Maika el passt 19G!!! ;-)