Pau Llonch. La represió de l'opinió.



Fa un parell de setmanes vaig coincidir amb en Pau Llonch. vam riure, vam comentar coses de musica, i de fons sonaven els seus companys d'aventures, els Astrio.

 Avui l'han detingut. Se'm fa estrany, però ja és el segon cop que em passa. Fa tres anys a la nit de reis, van detenir a en David Sanchez, de La Fornal de Vilafranca del Penedès per un causa fora de lloc. De sobte,  algú a qui coneixes, de cop l'han convertit en un criminal. Per que és això el que fan. Convertir-lo en un criminal. Aquest és bàsicament el funcionament del "nostre" sistema: Detenir als qui fan nosa.  I mentir.

 La detenció d'en Pau sembla més un "ajuste de cuentas" que no pas un acció justificada. Per que "motius" en sobren per detenir en Pau. Quins? Llegiu aquest gran article d'en Roger Palà ( A en Pau Llonch no l’han detingut per ser cantant d’At Versaris), on redacta moltes de les coses a les que en Pau destina el seu temps. Totes són per ajudar en veu ben alta al qui l'estat ofega, al qui els falta un sostre, a qui veu els seu drets retallats. El seu hip hop amb At versaris no és de postureta i rima fàcil, són reivindicacions per millorar una societat que s'asseu per protestar.

 Pels que mireu aquest bloc, sabeu que no hi ha massa lletra, que sóm fotos en la majoria. Però avui havia d'expressar el meu suport al Pau, i a tota la resta que avui, ahir o demà, seran víctimes de un sistema absurd on el poder no escolta al poble. Tot el contrari: l'empresona per parlar clar.

 Ànims a tots al Pau Llonch, sabem que la vostra tasca es més important per la gent de que des de les butaques ens  volen fer creure.

Comentaris

Ray Molinari ha dit…
La foto és del bolo a la sala Stroika. Se que en Pau li te apreci a aquesta imatge, per això he volgut penjar-la.
... ha dit…
Sembla que quan les coses passen a algú que tens a prop la injustícia es fa més real! #paullibertat Tots al carrer!!!