The Mamzelles, 21,22,23-09-2012, Parc de La Ciutadella

Crònica dels concerts de The Mamzelles pel digital Núvol.




The Mamzelles han presentat en aquestes festes de La Mercè el show “The Mamzelles-La Triología”. Han estat tres nits plenes d’humor, música, sorpreses i espectacle al Parc de La Ciutadella, on des de divendres els assistents hem pogut anar descobrint que el món s’acaba el dilluns de La Mercè si no trobem abans el Messies salvador. Embolcallant les seves cançons dins l’univers de The Mamzelles, hem vist com l’intent d’aquestes tres noies per salvar la humanitat, o simplement, Barcelona, era el fil conductor d’una obra dividia en tres actes on elles i els seus músics sordmuts, els quals al no sentir res ni entendre els crits constants de les nostres protagonistes, en cap moment van deixar de acompanyar de la millor manera aquesta fi del món en clau musical.

Un espectacle que arrencava amb la projecció del seu clip “Dead Little Fly”, tema inclòs en el seu debut “Que se desnude otra”,  seguit per la cançó que han fet per La Mercè 2012, i a poc a poc, però a un ritme frenètic, perquè el món s’estava acabant, The Mamzelles van anar oferint dosis de show i el seu debut discogràfic, un versió increïble de “Barbie Girl” dels Aqua, en total comunió amb un públic que sabia a què venia i ho feia amb moltes ganes. Mostra d’aquesta simbiosi eren les nombroses pancartes amb lemes de cançons de The Mamzelles.

Per sort el món no es va acabar per La Mercè i The Mamzelles tindran noves oportunitats de oferir-nos noves histories de nou. I si algú es pregunta si va aparèixer el Messies, no seré jo qui respongui aquesta qüestió. Acosteu-vos a algun concert i esbrineu-ho.

Comentaris